Followers

Friday, 10 August 2012

Dulu Adalah Kenangan

Rindunya nak aktif berpersatuan macam dulu-dulu…

Korang sokong tak kalau Cik Taring cakap alam pekerjaan dengan alam belajar sangat lain. Bila dah kerja kita kena kerja betul-betul tak boleh nak buat sambil lewa dalam kerja, tapi kalau masa belajar kita tak terlalu consentret sangat rasa relax sikit kan. Lumrah kehidupan masa belajar nak sangat kerja, bila dah kerja sibuk nak belajar balik.

Pernah dengar tentang Perkim?

Ok, Perkim adalah Pertubuhan Kebajikan Islam Malaysia

Alhamdulillah tahun ni kepimpinan Cik Taring dalam Perkim berjaya mendapat sekali  lagi anugerah Kelab Perkim terbaik di antara Ipt-Ipt lain. Ni kali ke dua berturut-turut Kelab Perkim KUIS dapat anugerah Kelab Perkim terbaik. Tapi sayang nya tahun ni Cik Taring tak dapat join sekali kelab Cik Taring pergi amik anugerah sebab ada hal yang tak dapat di elakkan. Kalau tak boleh duduk semeja dengan Tun Mahathir hehe.

Kalau korang nak tahu, Perkim ni ada kelab Universiti contohnya, Kelab Perkim UIA, Kelab Perkim UUM, Kelab Perkim KUIS dan lain-lain lagi. Kalau korang nak tahu maklumat lanjut pasal Perkim boleh layari laman web mereka http://www.perkim.net.my . Selama 3 tahun Cik Taring aktif dalam kelab ni banyak Cik Taring belajar di samping dapat ramai kawan . Alhamdulillah
Tahun lepas kelab Perkim KUIS dapat Rm 2,000 je. Tapi tahun ni dapat up lagi Rm 3,000.

Alhamdulillah, misi dan visi kami tercapai. Semoga kepimpinan yang baru ni dapat kekalkan kemenangan untuk tahun akan datang. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...