Followers

Friday, 29 April 2011

Pemenang GIVEAWAY Rakan 1Klik

Sampai masanya untuk mengumumkan senarai pemenang. Sekalung tahniah diucapkan. Terima kasih banyak-banyak kepada semua peserta yang sudi meluangkan masa sertai GIVEAWAY Rakan 1klik.

 Senarai pemenang adalah seperti berikut: 


Para pemenang dikehendaki memberi maklumat berikut: Nama penuh, alamat surat menyurat, nombor telefon ke alamat email ini: 1klikpmr@gmail.com

Peserta yang tidak berjaya jangan sedih kecewa, tiada aral, ada rezeki, Rakan 1Klik akan mengadakan giveaway baru. Mungkin contest? Tunggu entry contest anjuran  Rakan 1Klik pada masa akan datang ya. Jemputlah berkunjung selalu dalam blog Rakan 1Klik.

18 comments:

story of my life said...

Yeayy..Alhamdulillah.... :-)

nurul nabila bt medan said...

assalammualaikum =)

mekacih sesgt, suker sesgt =)
okey nabila pemenang yg bernama "nurul nabila bt medan"

ni detail yang perlu

Nurul Nabila bt Medan
Lot 1856 , No 29 , Jalan Nenas Meru 41050
Klang Selangor.

0172657312

thanx a lot =)


sory sbb anta detail kat sini sebab nabila sent melalui email "dia tulis "email not match" so nabila juz send kat si je lah ye =)

kalau ada pape
email nabila
>>nabilamedan@yahoo.com

nurul nabila bt medan said...

ouwhh.
nabila dah sent detail kat komen box sini.
baru email uh boleh send =)

nabila dah sent =)

syuhada said...

thniah kpd pemenang2!!

aqishah said...

maaf email nape x bole send yer..

nanakimie said...

wah,xsgka byk jgk nana komen..hehe..maceh rakan1klik!t nana email yer:)

Rakan 1Klik said...

Maaf ye. entry yang dibuat ada typo error. actually emel kan ke:
1klikpmr@gmail.com

maaf atas kesilapan yang berlaku. tq

♥CHaRa♥ said...

hihi.tak sangka bertuah.tahniah pada semua pemenang..
nanti chara emel details;)

noorae said...

wah..tahniah chara! =]

aqishah said...

thanks rakan 1 klik

sy dah send email..

story of my life said...

salam,

sy da cuba email last friday tapi ada error. akan email semula details. TQ

rusna wana said...

congrate to all winner - kita jgn sekadar komen utk dapatkan hadiah , yg penting kita memahami apa yg ditulis @ dicoretkan oleh penulis rakan 1klik dan berkongsi ilmu dan maklumat berguna...sokong rakan 1klik...

EMMYMAZLI said...

congrats!!

CikBibiran said...

wah, tahniah ya! hntr komen ja kat post, da dpt hadiah.. untungnya!

Wan_hazel said...

taniah kepada pemenang..Wna nak cba contes yang kedua..ehehhe.

nanakimie said...

baru nana taw hadiah kerusi hiasan tu rupanya boleh bukak bawah dia:) nanti bolehla nana pakai letak pin2 tudung...ada cermin lagi:)sekarang kerusi tu nana letak dlm kereta..hiasan:) tq pihak rakan 1klik!

rusna wana said...

memang cantik kan NANAKIMIE hadiah yg kita dapat tu - hari tu mcm nak letak barang2 kemas kat dalam tu, tapi bila fikir2 balik macm takut pula, kalau anak2 tengok mesti dorang nak buka barang2 kat dalam tu..hehee...

Wan_hazel said...

rusna wana dan nanakimie

wan pun ade hadiah kerusi tu..Tapi menang masa mnyertai contes Kak Wansteddy..hehehe..hadiah tu Wan kasi mama Wan untuk mama Wan simpan brg kemas..Rasa nye lah tak pun mama Wan simpan je kot..ehehhe..Untung dapat hadiah macm tu leh kasi mama Wan..hehehe,,Mamamgembira anak lagi lah gembira..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...